در 89 سالگی به طور عجیبی یک پیرمرد همسرش را باردار کرد (+عکس)

آخرین بروزرسانی : 23 اکتبر 2023
در 89 سالگی به طور عجیبی یک پیرمرد همسرش را باردار کرد (+عکس)

یک پیرمرد ۸۹ ساله کـه بیش از عمر نیم قرنی دارد با روشی سنتی صاحب فرزند شد در ادامه با در 89 سالگی بـه طور عجیبی یک پیرمرد همسرش را باردار کرد «+عکس» برترین بت را دنبال کنید .

حامله کردن یک زن توسط پیرمرد ۸۹ ساله با عکس 

چیرمرد 90 ساله اهل کشور فلسطین توانست پس از رابطه جنسی با همسرش وی را باردار کند و الان در سن 92 سالگی صاحب فرزند جدیدی شده اسـت.

حامله کردن یک زن توسط پیرمرد ۸۹ ساله با عکس 

مردم فلسطینی از این‌که متوجه شدند پیرمرد 92 ساله اي مجددا پدر شوکه شوکه شدند ! مرد فلسطینی در سن 92 سالگی بار دیگر صاحب فرزند شد.

در 89 سالگی به طور عجیبی یک پیرمرد همسرش را باردار کرد «+عکس»

بـه گزارش برترین بت “محمود الادم” از فلسطین در سن 92 سالگی بار دیگر صاحب فرزند شد. الادم در حال حاضر 8 دختر و 5 پسر دارد. این نوزاد از همسر دوم این پیرمرد، عبیر 42 ساله اسـت. این زن کر و لال پس از فوت همسر سابقش با این پیرمرد فلسطینی ازدواج کرد. نام نوزاد تازه متولد شده “تامارا” اسـت.


بیشتر بخوانید: 10 تا از خفن ترین پوزیشن رابطه جنسی «+عکس و جزئیات»


بارداری یکی از دوره‌هاي‌ لذت بخش و مهم در زندگی هر زن اسـت کـه با بالا رفتن سن میتواند دشوارتر و پرخطر باشد. این نگرانی همیشه در بین زنان وجوددارد کـه با بالا رفتن سن، قدرت باروری خودرا از دست بدهند، اما بیشتر زنان می توانند تا سنین 35 سالگی باردار شده و فرزند سالمی را بـه دنیا بیاورند. اما این بدان معنا نیست کـه سن تاثیری بر بارداری سالم نداشته باشد.

سن یکی از فاکتورهای مهم و تاثیر گذار بر بارداری اسـت کـه می تواند عوارض و مشکلاتی از جمله: زایمان زودرس، سقط جنین، نقص مادرزادی، چندقلو زایی و غیره را بـه دنبال داشته باشد. بـه همین دلیل اسـت کـه مادرانی کـه در سنین بالا باردار می شوند نیاز بـه مراقبت‌هاي‌ بیشتری خواهند داشت.

از نظر دکتری بارداری در سن بالا، یعنی بارداری در سن بالای 35 سالگی و تجربه نشان داده اسـت کـه زنانی کـه در سنین بالای 35 سالگی باردار میشوند، نسبت بـه زنانی کـه سنین 20 تا 30 سالگی باردار می شوند، بارداری سخت‌تری خواهند داشت. از عوارض و مشکلاتی کـه در بارداری با سنین بالا وجوددارد، عبارتند از:

انواع عوارض بارداری در سن های بالا

از مهمترین مشکلاتی کـه در بارداری با سنین بالا وجوددارد، کاهش تعداد تخمک‌هاي‌ باقیمانده و کاهش کیفیت آن ها اسـت. این موضوع احتمال بارداری را کاهش می دهد و زوجین باید مدت زمان بیشتری برای باردار شدن تلاش کنند. در واقع از سن 35 سالگی بـه بعد، تخمک‌ها سخت‌تر با اسپرم مرد بارور می شوند و همین موضوع درصد باردار شدن شـما را پایین می‌آورد.

در 89 سالگی به طور عجیبی یک پیرمرد همسرش را باردار کرد «+عکس»

با بالا رفتن سن مادر، خطر سقط جنین و مرده زایی افزایش پیدا می کند. تحقیقات نشان میدهد، افزایش خطر سقط جنین ممکن اسـت بـه دلیل کاهش کیفیت تخمک مادر در سنین بالا و یا بروز برخی از بیماری ها مانند فشار خون بالا و یا دیابت در مادر باشد.


بیشتر بخوانید: ازدواج مردان عربستانی با دختران باکره و جوان «+عکس»


زایمان زودرس و تولد نوزادی با وزن کم یکیدیگر از مشکلاتی اسـت کـه ممکن اسـت در بارداری با سنین بالا اتفاق بیفتد. منظور از زایمان زودرس، تولد جنین قبل از هفته 37 بارداری اسـت کـه دراین صورت جنین به‌صورت کامل رشد نکرده و ممکن اسـت در بدو تولد و یا مراحل بعدی زندگی دچار مشکلات سلامتی شود.

خطر مرگ و بیماری

نوزادانی کـه از مادران با سنین بالا متولد میشوند بیشتر در دسترس خطر ابتلا بـه برخی از بیماری‌هاي‌ کروموزومی مانند سندرم دان هستند. این نقایص مادرزادی کـه از بدو تولد با نوزاد همراه اسـت، میتواند در ظاهر و عملکرد نوزاد تاثیر بگذارد.

انواع عوارض بارداری در سن های بالا

هرچه سن مادر در زمان بارداری بیشتر باشد، احتمال بـه دنیا آوردن نوزاد از طریق عمل سزارین بیشتر اسـت. سزارین مانند هر عمل جراحی دیگر نیاز بـه بیهوشی داشته و احتمال بروز عفونت و واکنش بـه بیهوشی و عوارض بعد از ان بیشتر اسـت.

احتمال چندقلو باردار شدن در زنان با سنین بالا بیشتر از زنان جوان اسـت. این مسئله ممکن اسـت بـه دلیل برخی از تغییرات هورمونی با افزایش سن در مادر و یا در اثر برخی از درمان‌هاي‌ باروری نیز بوجود آید. تغییرات هورمونی میتواند باعث آزاد شدن بیش از یک تخمک به‌ صورت هم زمان شود. چند قلویی می تواند مشکلاتی نظیر زایمان زودرس، دیابت بارداری، مشکلات رشد در جنین و پره اکلامپسی را ایجاد کند.

دیابت و فشار خون بالا

خطر ابتلا بـه دیابت بارداری در زنان با سنین بالا بیشتر اسـت.این نوع دیابت فقط در دوران بارداری رخ می دهد و باعث افزایش قندخون یا گلوکز می شود. افراد مبتلا بـه دیابت بارداری باید قندخون خودرا از طریق رژیم غذایی و فعالیت‌هاي‌ بدنی بازرسی کنند.

دیابت و فشار خون بالا

ودر برخی موارد نیاز بـه مصرف دارو دارند. دیابت بارداری در صورتی کـه درمان و نظارت نشود، میتواند باعث رشد بیش از حد جنین، زایمان زودرس، نقص مادرزادی، سقط جنین و پره اکلامپسی شود.


بیشتر بخوانید: عکس دختران باکره در آئین کلیسا برای حفاظت از بکارت خود


پیرمرد همسرش را باردار کرد

در 89 سالگی به طور عجیبی یک پیرمرد همسرش را باردار کرد «+عکس»

خطر ابتلا بـه فشار خون بالا در مادران باردار 35 سال بـه بالا بیشتر اسـت. اگر در دوران بارداری دچار فشار خون بالا شدید، باید بیشتر بـه دکتر مراجعه کنید. همچنین، ممکن اسـت لازم باشد نوزاد خودرا قبل از موعد مقرر بـه دنیا بیاورید تا از عوارض جلوگیری کنید.

برچسب‌ها:
ثبت نام در سایت سیگاری بت